Teppanyaki
CARNES
Meat
Carnes y verduras preparados a su vista
sobre la planchaMeat & vegetables prepared in front of you
on a hot iron plate
· Ribeye WAGYU Japonés Importado (A5)
corte fino o corte grueso (250 gr.)
Imported japanese ribeye WAGYU (A5) sliced thin or sliced steak (250 gr.)
· Ribeye Angus Prime Importado
corte grueso (300 gr.)
Imported Angus ribeye prime steak (300 gr.)
· Ribeye Angus Prime Importado
corte fino (260 gr.)
Imported Angus ribeye prime sliced thin (260 gr.)
· Ribeye Angus Choice Importado
corte grueso (350 gr.)
Imported Angus ribeye choice steak (350 gr.)
· Ribeye Angus Choice Importado
corte fino (300 gr.)
Imported Angus ribeye choice sliced thin (300 gr.)
· Ribeye Nacional corte fino (250 gr.)
National ribeye sliced thin (250 gr.)
· Filete de Res (200 gr.)
Filet mignon (200 gr.)
· Foie Gras al Teriyaki (100 gr.)
Grilled on a hot iron plate with teriyaki sauce (100 gr.)
· Pollo Teriyaki (200 gr.)
Teriyaki chicken (200 gr.)
VERDURAS ADICIONALES
Aditional Vegetables
· Espinacas
Spinach
· Setas
Wild mushrooms
· Papa Rallada
Grated potato
· Espárragos
Asparagus
PESCADOS Y MARISCOS
Seafood
Pescados, mariscos y verduras preparados a su vista sobre la plancha
Seafood and vegetables prepared in front of you
on a hot iron plate
· Langosta (precio por kilo)
Lobster
· Calamar (150 grs.)
Squid (150 gr.)
· Mariscos mixtos (250 grs.)
Mixed seafood (250 gr.)
· Salmón (150 grs.)
Salmon (150 gr.)
· Robalo (150 grs.)
Sea bass (150 gr.)
· Callo de hacha (150 grs.)
Scallop (150 gr.)
· Atún (150 grs.)
Tuna fish (150 gr.)
· Camarones (160 grs.)
Shrimps (160 gr.)
* Cada platillo se acompaña
con seis variedades de verdurasAll the dishes are accompanied
with six variety of vegetables
Suntory 2021